Visų pirma, sveiki:)
Tai va, yra toks dalykas.:
Neseniai perėjau į naują mokyklą. Man iš kart į akį krito viena panelė ( klasiokė ).
Iš pradžių, kadangi buvau labai nedrąsus, bandžiau užmegzt ''artimus'' ryšius su jos drauge, taip pat mano klasioke{kad galėčiau po to prie sau patinkančios ''prieit'']. [Tuomet, manau, ir ji (ta kuri man patiko) laikė mane tik klasioku.] Tačiau viskas išėjo taip, jog ji mane įsimylėjo, bent jau aš taip supratau( mano ''mylimosios'' draugė, jei ką:D.. ) Na, praėjo keli mėnesiai, kaip ir atšąlom. ( buvo ~lapkričio pabaiga) - aš nusprendžiau, jog reikėtų parodyt kokį dėmesį tai panelei, kuri man labai patiko. Na ir kaip - išėjo kaip ir

. Rašinėjomės per ''skype'' nemažai ( gana daug, iš ties.); mokykloj, nors mažokai, bet bendravom. Manau ( ar maniau ), jog pradėjau ir aš jai patikt

. Tuomet atėjo žiemos atostogos. Kaip minėjau, daug rašinėdavomės per ''skype'', aš jai kelis kartus per atostogas parašiau, norėjau pasikalbėt, daug ką pasakyt, ir pan. tačiau ji atrašydavo jau ( šitos dalies nalabai moku perteikt

) atrašydavo tik atsakymą dar ten minimaliai ko paklausdavo ir tiek.., žodžiu nebesivystė pokalbiai (skype). Nusprendžiau, kad ji mane ignoruot pradėjo tai neberašiau daugiau. Praėjo atostogos. Grįžtu į mokyklą, o ji rimtai su manim nekalba. Gal minimaliai kaip kada pasisveikina, bet ir tai aš pirmas turėjau tą daryt..visada.. . Tai va, aš tuomet labai kankinausi, pirmą savaitę YPAČ, nes turėjau jai daug ką pasakyt, norėjau pasikalbėt ir pan., o ji to nedarė, o lyg ir ignoravo mane.., { aš su ta drauge, kurią monėjau iš pradžių, tapome labai gerais draugais vėliau} Taigi aš pakalbėjau su jos drauge, ji pasakė, jog ''mano mylimoji'' (taip ją vadinsiu

p) tai daro ( nešneka su manim) ''ant bajerio'' - prikolas čia.. Šiaip suprantu ir priimu prikolus, bet šitas man, kažkodėl buvo labai žiaurus... Iš tiesų kankinaus žiauriai, galvodavau apie ją, nors žinojau, kad prikolas, bet mąstydavau kodėl ji taip su manim elgiasi.. Galų gale, po ~ 2.5 sav 'nekalbėjimo - šiaip ne taip save įtikinau, jog man gerai kad ji taip daro ir man ji neberūpi ( aš tik taip dėjausi manąs, nes ji man vis dar taip pat rūpėjo) . IR taip po kelių dienų ganu sMs. ''Labas, ką veiki?'' ( ar kažką pan. ) Nu atrašiau aš jai, išties labai džiaugiausi, jog pagaliua parašė, bet ir labai pykau, jog dabar ''iš oro'' tai padarė..
Pasirašinėjom, po kiek laiko atrodo, vėl pradėjom apynormaliai bendraut.., bet ..: man reikia daugiau.., Aš tikrai manau, jog ją myliu, nežinau kaip jum paaiškint..., galvoju apie ją kas minutę, ji tiesiog ''stovi'' mano mintyse...

Žiūriu jos nuotraukas, įvairiuose portaluose, stebiusi ja, žaviuosi, grožiuosi, net nežinau kaip pasakyt..., TAčiau atsorado problema..: AŠ NEBETURIU APIE KĄ SU JA KALBĖT.
Jeigu prieš tai turėjau, ir gana nemažai, tai mane kažkaip tas jos ''bajeris'' paveikė..., Nebesumąstai ką jai pasakyt, ir iš vis argi reiktų mastyt?!
Žinoma, yra ir kitokių dalykų..: pVz ji labai mėgsta leisti laiką su draugais.., o AŠ BAISIAI pavydžiu, ( tiek nuotraukose esantiems žmonėms su ja) bet kam ( YPAČ vaikinams) kurie su ja būna..., nageliu jų pakęst, nors net nepažystu jų...

Ir manau jog mano pavydas yra nesveikas

.. Aš suprantu, kad ji tokia yra ir negaliu draust (lol) daryt kas jai patinka.., bet tie jos ''draugai'' mane žudo'...
Tai va, grįžtu prie temos, kad nebeturiu jai ką pasakyt...,

. Nors LABAI norėčiau. Dabar norėčiau prisipažint jai pagaliau kad ją labai myliu, pakalbėt su ja.., bet galvoju ar kas po to pasikeis.., nes kažkodėl NEMANAU, jog po to atsiras su ja apie ką kalbėt, o aš labai nenoriu jos skaudint..

.
Būtent tas beturėjimas apie ką su ja kalbėt mane žudo.., man ji taip patinka.......

(be šypsenos..) Nežinau nei ką bepasakyt.....
Prašau, patarkit ką nors

.. Ypač merginos, nors man labai svarbi visų nuomonė

..,

... [ man 15 metų, bet prašau, nerašykit jog dar bus tų meilių, jog aš dar per mažas ar pan...

)..